Speciale dagen, Tips & Tricks

Halloween

halloween trick and treat

Halloween is een super cool feest. Dit komt vooral vanuit amerika maar is ondertussen in belgië opgenomen. Het bekende ‘trick or treat’ feest heeft vooral vele coole outfits. Je kan er niet meer naast kijken, de meeste winkels zijn gedecoreerd in het halloween thema en via verschillende social media kanalen worden de leukste foto’s gedeeld. De bedoeling is om zo griezelig mogelijk verkleed te zijn. Halloween heeft iets speciaal, het straalt een bepaalde sfeer uit die geen enkel ander ‘feest’ heeft. Dus, 31 Oktober, een dag om niet te vergeten! 

Leuke foto's

Je kan super leuke foto’s nemen van jouw kleintje. Hij/zij kan shinen in de leukste outfitjes. Laat jouw creatieve kant naar boven komen en maak zelf een pakje of combineer kledingstukken die je al hebt. Je kind zal er weinig van merken maar voor de foto’s is het een super leuk idee. 

Je kan een oranje outfit aandoen dat lijkt op een pompoen (je kan dit ook kopen natuurlijk)

Een mini-vleermuis is ook een optie. Wat ook nog kan is een windel of toiletpapier volledig rond je kleintje draaien en tadaa, je hebt een kleine mummie.

halloween buiten

Je hoeft dit allemaal niet te doen natuurlijk. Foto’s met een leuke outfit op een pompoen of met props (die met halloween te maken hebben kan je ook de coolste foto’s maken. 

Het allerbelangrijkste is nog steeds dat je samen plezier maakt, jouw kleintje zal genieten van de aandacht. 

Er zijn dus eindeloze mogelijkheden om een outfit te kiezen en de juiste setting te creëren. 

 

Als je kleintje een beetje ouder is kan je een leuke halloween wandeling maken. Er zijn wandelingen die mega creepy zijn maar dit staat steeds vermeld, de kids wandelingen zijn speciaal voor de jongste bengeltjes. 

Er zijn zoveel dingen die er te zien zijn tijdens de wandeling. Soms moet je door de mist lopen, lopen er sugar skulls rond, en zijn de heksen een vies soepje aan het klaarmaken.

Als je een beetje online opzoekwerk doet, kan het zijn dat je een halloween wandeling vindt waar er opdrachten kunnen uitgevoerd worden. 

 

halloween cover

De props die je kan gebruiken zijn zeer uitgebreid. Wat kan je allemaal gebruiken: pompoenen, dit kunnen echte zijn, volledige pompoenen of uitgehold, dit maakt het ‘echter’. Met spinnenwebben kan je ook super leuke effecten creëren, door spinnen toe te voegen maak je het geheel af. Heksenhoeden en vleermuizen zijn ook zeer leuk. 

Kortom, laat je inspiratie werken en je komt met de beste ideëen. Weet je niet waar beginnen? Bekijk zeker Pinterest een keer. 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *