Nieuws

Wat te doen met pasen

wattedoen

Pasen is een leuke tijd van het jaar om creatief te zijn met kinderen. Het knutselen van decoraties en cadeautjes kan een leuke manier zijn om kinderen te betrekken bij de festiviteiten en hen te helpen hun creativiteit te uiten.

Hier zijn enkele ideeën voor knutselactiviteiten om met kinderen te doen tijdens Pasen:

Wil je graag knutselen met je kids maar heb je geen spullen in huis om dit te doen? Wij hebben de oplossing voor jou, download ons Paas knutsel pakket en ga aan de slag met kleuren, knutselen, doe spellen, ...  Het is een zeer ruim pakket waar je kids gegarandeerd even zoet mee zijn. 

Wil je graag een Paas Droomkoffertje met de naam van het kind, bestel hier voor zowel baby als kids. Onze koffertjes worden nog steeds gratis gepersonaliseerd. 

 

Pasen spel en doe

GRATIS
Knutselen met kinderen tijdens Pasen kan een leuke en educatieve activiteit zijn. Het kan kinderen helpen hun creativiteit te ontwikkelen, hun fijne motoriek te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten. Naast de tips & tricks die we we graag met jullie delen, hebben we nu ook een leuk pakketje samengesteld om te knutselen met de kids. Het bevat verschillende onderdelen:
  • Verschillende Paastekeningen
  • Zoek de verschillen
  • Maak een paasmasker
  • Leuke doespellen
Het enige dat je moet doen is het gratis pakketje bestellen en je kan het vervolgens gratis downloaden. Hou zeker ook socials in de gaten want er komt een leuke Paasactie aan. Wil je graag dit jaar een leuk cadeautje geven met Pasen? Check dan onze Paaskoffertjes voor zowel baby's als kids.